Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μπορις τζονσον



Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του κορονοϊού ζήτησε ο Μπόρις Τζόνσον

Την κατάθεσή του ενώπιον της επιτροπής της δημόσιας έρευνας για την πανδημία του κορονοϊού ξεκίνησε την Τετάρτη (6/12) ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ζητώντας «συγγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων.



Ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφει στη δημοσιογραφία- Που θα αρθρογραφεί

Ο Μπορίς Τζόνσον φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά την πολιτική και το όνειρο μιας μεγάλης και σπουδαίας πολιτικής καριέρας ..
Αφού το προηγούμενο έτος στο απόηχο του Partygate παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και από βουλευτής φέτος, επιστρέφει και πάλι στην παλιά καλή ζωή του. Ο Μπορίς Τζόνσον θα εργαστεί ξανά ως δημοσιογράφος..



Βρετανία: Ανεβάζει ταχύτητα η διαδικασία για την επιλογή του διαδόχου του Μπόρις Τζόνσον

Η διαδικασία για την επιλογή του αντικαταστάτη του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον ανεβάζει ταχύτητα σήμερα, με τέσσερις υποψηφίους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να είναι στους δύο επικρατέστερους σε μια καθοριστική μάχη ηγεσίας που διχάζει το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα.



Βρετανία: Ανοίγει ο δρόμος για πρόταση μομφής κατά του Τζόνσον - "Δεν παραιτούμαι" δηλώνει ο Πρωθυπουργός

Η Επιτροπή 1922 του Συντηρητικού κόμματος άλλαξε τον κανονισμό καταργώντας την ασυλία που είχε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον από μια νέα πρόταση μομφής εναντίον του, ανέφερε ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun.



Επικοινωνία Ζελένσκι με Μπορις Τζόνσον και Εμανουέλ Μακρόν

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε για περαιτέρω υποστήριξη στην Ουκρανία από τη Βρετανία με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και ότι συζήτησε για ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.



Βρετανία: Συγγνώμη ζητάει ο πρωθυπουργός Τζόνσον, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη σήμερα, αφότου ένα πόρισμα σχετικά με τα πάρτι που έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε λόγο για σοβαρές αποτυχίες στην καρδιά της κυβέρνησης.
"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη", είπε ενώπιον του κοινοβουλίου ο Τζόνσον.