Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

μπορις



Μπ.Τζόνσον: Η Μέι είναι η κατάλληλη για να φέρει σε πέρας το Brexit

Ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον έδωσε την Κυριακή τη στήριξή του στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και δήλωσε πως εκείνη μπορεί καλύτερα να φέρει σε πέρας την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.



Στην Κρήτη ο Βρετανός Υπ. Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον

Έναν μήνα μετά την επίσκεψη στην Αθήνα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, επισκέπτεται την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr , ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να φτάσει στα Χανιά, αργά το βράδυ της Πέμπτης με ειδική πτήση αεροσκάφους της Βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, RAF.



Κυπριακό και Brexit στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα - Τζόνσον

Με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
  
Στη συνάντηση, που διήρκεσε μια ώρα, συμμετείχε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς καθώς και η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας.
   

 

Στη Γενεύη ο Μπόρις Τζόνσον για τη διάσκεψη για το Κυπριακό

Στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη θα συμμετάσχει ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον.

«Χαιρετίζω το κουράγιο και τη δέσμευση που έχουν επιδείξει και οι δύο πλευρές» ανέφερε σε δήλωσή του ο Τζόνσον. «Οι συνομιλίες στη Γενεύη για την επίλυση του Κυπριακού προσφέρουν και στις δύο πλευρές μια μοναδική ευκαιρία να βρουν μια λύση», πρόσθεσε.



Συνάντηση του Μπόρις Τζόνσον με συμβούλους του Τραμπ στην Νέα Υόρκη

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είχε "θετικές αλλά ειλικρινείς" συνομιλίες στη Νέα Υόρκη με μερικούς από τους βασικούς συμβούλους της ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναλαμβάνει την αμερικανική προεδρία στις 20 Ιανουαρίου, είπαν επίσημες πηγές.