Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μπογια



Το κουτάβι που έβαψαν με κόκκινη βαφή μαλλιών, υιοθετήθηκε και λέγεται Scarlet

Ένα θηλυκό σκυλάκι ηλικίας τριών μηνών, γνώρισε την κακία των ανθρώπων με τον χειρότερο τρόπο στη Βοιωτία. Άγνωστοι το έβαψαν με βαφή μαλλιών για να κάνουν πλάκα! Ευτυχώς, κάποιοι φιλόζωοι της περιοχής Σχηματαρίου, το μάζεψαν (από σπίτι μετανάστη όπως λένε οι ίδιοι) και το πήγαν στον κτηνίατρο.



«Πώς θα καταφέρω να μην μυρίζει μπογιά το σπίτι μου;»

Πολύς κόσμος αποφεύγει να βάφει το σπίτι του κατά τους χειμερινούς μήνες γιατί αυτό δεν μπορεί να αεριστεί καλά με αποτέλεσμα να μυρίζει έντονα η μπογιά και να μην στεγνώνει εύκολα και γρήγορα λόγω του κρύου.



Πρωτοποριακή θερμοηλεκτρική μπογιά: Βάφεις τους τοίχους και έχεις... ρεύμα!

Σε μια εποχή που τα πράγματα το ένα μετά το άλλο γίνονται πιο «έξυπνα», το ταπεινό βάψιμο δεν μπορούσε να μείνει πίσω. Νοτιοκορεάτες ερευνητές δημιούργησαν μια θερμοηλεκτρική βαφή, που επιτρέπει στους τοίχους (και όχι μόνο) να μετατρέπουν τη θερμότητα σε ηλεκτρισμό.



Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται μάλιστα πως συμμετείχαν σε πορεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στο κέντρο της πόλης.

Άτομα που συμμετείχαν στην πορεία  πέταξαν μπογιές τόσο στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όσο και σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.



6 Τρόποι να Ανανεώσετε το Σπίτι σας με Μπογιά Μαυροπίνακα

Πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε εύκολα το χώρο σας; Με μπογιά μαυροπίνακα φυσικά!