Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 -

μπλόκαΑγρότες: Τέλος τα μπλόκα - Αποχωρούν σταδιακά τα τρακτέρ

Αποχωρούν αύριο από το μπλόκο οι αγρότες, παρά το γεγονός ότι δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους από την κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε η Πανελλαδική Επτιροπή των Μπλόκων.

Ωστόσο, προανήγγειλαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με διαφορετική μορφή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:Σέρρες: Μπλόκο αγροτών στον κόμβο Σιδηροκάστρου

Στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες με πέντε τρακτέρ έκλεισαν και τα δύο ρεύματα, ενώ επιχείρησαν να «σπάσουν» το μπλόκο της αστυνομίας. Στο σημείο υπήρχε κλούβα και περιπολικό, προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να φτάσουν στον Προμαχώνα. Έτσι, δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.Στην πόλη του Βόλου μπούκαραν οι αγρότες: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις τους

Στο κέντρο της πόλης του Βόλου εκατοντάδες αγρότες, διαδήλωσαν «για την οικονομική τους κατάσταση», αλλά και για να κοινοποιήσουν με τον τρόπο αυτό το αίτημά τους για άμεση συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.Κινητοποιήσεις αγροτών: "Εάν η κυβέρνηση δεν μας ακούσει, θα κατέβουμε στην Αθήνα"

Εξαιρετικά δύσκολα και κρίσιμα αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να διαδραματίσει η σημερινή (10/02/2019) σύσκεψη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας.

 Αποχώρηση αγροτών από Τέμπη - Διαβάστε ποια μπλόκα παραμένουν

Αποχωρούν αυτήν την ώρα τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπών και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.Οι αγρότες κλείνουν τα Τέμπη

Σε αποκλεισμό των σηράγγων των Τεμπών αλλά και των διοδίων στα Μάλγαρα θα προχωρήσουν στις 4 μετά το μεσημέρι οι αγρότες προκειμένου να γίνει η συνάντηση με τους υπουργούς της κυβέρνησης.