Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μπιλ Γκέιτς



COP28: Την ανάπτυξη προηγμένων αντιδραστήρων συμφώνησαν τα ΗΑΕ με την εταιρεία πυρηνικής ενέργειας του Μπιλ Γκέιτς

Η εταιρεία προηγμένων πυρηνικών αντιδραστήρων TerraPower LLC του Μπιλ Γκέιτς και η κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας ENEC των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσαν σήμερα πως συμφώνησαν να μελετήσουν τις δυνατότητες να αναπτυχθούν προηγμένοι αντιδραστήρες στα ΗΑΕ και στο εξωτερικό.



Μ.Γκέιτς: «Από τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή μου η σχέση με τον Τ.Έπσταϊν»

Ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την "σχέση" που είχε με τον με τον Τζέφρι Έπσταϊν, ενώ την χαρακτήρισε ως «ένα τεράστιο λάθος».



Αστρονομικά ποσά κερδίζουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες από τα εμβόλια

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη του στο Sky News, απέκλεισε την άρση της πατέντας για το εμβόλιο που χρηματοδότησε αναφέροντας πως τα πνευματικά δικαιώματα δεν έχουν να κάνουν με τον πόλεμο κατά της πανδημίας.



Επιστημονικό πρόγραμμα «αποκλεισμού» του ήλιου - Πως συνδέεται με τον Μ.Γκέιτς

Σύμφωνα με αυτή ο μεγιστάνας της Microsoft χρηματοδοτεί ένα επιστημονικό πρόγραμμα που έχει ως σκοπό να αποκλείσει τον ήλιο.

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Stratospheric Controlled Disturbance Experiment» ή πιο γνωστό ως SCoPEx και διεξάγεται από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.



Σαν σήμερα ο θρύλος Μπιλ Γκείτς επισκέπτεται την Αθήνα

Ένας εκ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, ο ιδρυτής της Microsoft, σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια, είχε έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Μάλιστα, την 28η Ιανουαρίου 2008 ο Μπιλ Γκέιτς εγκαινίασε το Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας του.



Για πανδημία που μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια μιλά ο Μπιλ Γκέιτς

Ότι ο κόσμος πρέπει να προετοιμάζεται για τον ερχομό φονικής πανδημίας ικανής να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους προειδοποιεί ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.