Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

μπετονιέραΒίντεο από την ανατροπή της μπετονιέρας στο Χαϊδάρι

Η στιγμή που ανατρέπεται η μπετονιέρα στο Χαϊδάρι, το πρωί της Τρίτης, έχει καταγραφεί σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok. Σύμφωνα με τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανατροπή γίνεται σε μια αριστερή στροφή, την οποία ο οδηγός της νταλίκας, σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο, πήρε με μεγάλη ταχύτητα.Μπετονιέρα έκανε χαλκομανία ΙΧ αλλά 3 παιδιά και η μητέρα τους σώθηκαν

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τις Φιλιππίνες που δείχνει τη στιγμή που μια εκτός ελέγχου μπετονιέρα κάνει χαλκομανία ένα ΙΧ που ήταν σταματημένο μπροστά της.Μπετονιέρα ντελαπάρισε στη Μύκονο - Σώος ο οδηγός

Ο οδηγός μιας μπετονιέρας, που έριχνε μπετά για την κατασκευή μεγάλης πισίνας στην περιοχή της Ελιάς, για λογαριασμό πολύ γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας, έχασε -άγνωστο πώς- τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να τραυματιστεί ο ίδιος. Σάλος με το διατροφικό σκάνδαλο στην Ευρώπη - Aλεθαν τρόφιμα σε μπετονιέρα. Φρικιαστικά βίντεο!

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη ότι σε 57 χώρες κατασχέθηκαν περισσότεροι από 10.000 τόνοι νοθευμένων ή παραποιημένων τροφίμων.

Ανατριχιαστικά είναι τα βίντεο από τον διατροφικό εφιάλτη που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Όπως θα δείτε, άλεθαν τρόφιμα ακόμα και σε μπετονιέρα!