Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μπερλουσκόνι



«Loro»: Το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Μπερλουσκόνι

Το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τίτλο «Loro», του Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο, κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο σημειώνοντας μεγάλα νούμερα θέασης.  



Εκλογές στην Ιταλία: Κερδισμένοι λαϊκιστές και Μπερλουσκόνι - Ανοιχτά όλα τα σενάρια

Η συμμαχία δεξιάς-άκρας δεξιάς καταλαμβάνει την πρώτη θέση μετά τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ιταλία, αλλά τα ιστορικά ρεκόρ που πέτυχαν ως προς τις επιδόσεις τους στις κάλπες οι λαϊκιστές του Κινήματος Πέντε Αστέρων και οι ακροδεξιοί της Λέγκας του Βορρά υπό τον Ματέο Σαλβίνι ανακατεύουν την τράπουλα και βυθίζουν τη χώρα στην πολιτική αβεβαιότητα.



Μπερλουσκόνι: Είμαι σαν το καλό κρασί - «Βελτιώνομαι με τα χρόνια και τώρα είμαι τέλειος»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο ευρωπαίος πολιτικός που έχει εμπλακεί στα περισσότερα σκάνδαλα, φιλοδοξεί να γίνει ο φοίνικας που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή στην Ιταλία, όπως σχολιάζει το DPA σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 



Μπερλουσκόνι: «Ψηφίστε με, είμαι ο μόνος που εμπιστεύονται απόλυτα οι Ευρωπαίοι»

Τα κύρια σημεία του προεκλογικού του προγράμματος παρουσίασε και πάλι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, σε τηλεοπτική εκπομπή του δημόσιου καναλιού Rai Uno.



Μπερλουσκόνι: 600.000 μετανάστες βρίσκονται παράτυπα στην Ιταλία

Στο μεταναστευτικό και στο προσφυγικό αναφέρθηκε απόψε ο επικεφαλής του κεντροδεξιού κόμματος Forza Italia Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή στο τηλεοπτικό κανάλι Tg5, το οποίο ανήκει στον όμιλο της οικογένειάς του.



Στο «μικροσκόπιο» ο Μπερλουσκόνι για μαφιόζικες βομβιστικές επιθέσεις

Η εισαγγελία της Φλωρεντίας διεξάγει έρευνα σε βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τυχόν ανάμειξή του, ως εντολοδότη, στην υπόθεση των μαφιόζικων βομβιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν το 1992 και 1993 στην Ιταλία.