Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μπέπε Γκρίλο



Στο νοσοκομείο ο Μπέπε Γκρίλο

Ο Ιταλός ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων και ηθοποιός Μπέπε Γκρίλο εισήχθη την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Il Tirreno, ο Γκρίλο, 75 ετών, μεταφέρθηκε αρχικά στα επείγοντα περιστατικά και στην συνέχεια σε δωμάτιο του νοσοκομείου της Τσέτσινα, κοντά στην πόλη Λιβόρνο της Τοσκάνης.



Με Μπέπε Γκρίλο η συμμαχία αντιευρωπαϊστών στην Ιταλία- Λέγκα του Βορρά

Ο γραμματέας της Λέγκα του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, σε συνέντευξή του προς το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia, δεν απέκλεισε, σήμερα, το ενδεχόμενο συμμαχίας με το Κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο.



Μπέπε Γκρίλο: Δηλώνει υποστηρικτής του Τράμπ και του Πούτιν

Ο  ιδρυτής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική εφηξμερίδα, εξέφρασε  την υποστήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.



Ιταλία: Εγκαταλείπουν τον Μπέπε Γκρίλο οι ευρωβουλευτές του

Οι μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές των Πέντε Αστέρων Μάρκο Αφρόντε και Μάρκο Τζάννι, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το κίνημα που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο. 



Λαϊκή επιτροπή για τα λάθη των ΜΜΕ ζητά ο Μπέπε Γκρίλο

Να δημιουργηθεί μία «λαϊκή επιτροπή η οποία θα κρίνει τα λάθη των μέσων μαζικής ενημέρωσης», ζήτησε ο ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο.



Ιταλία: Το «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» του Μπέπε Γκρίλο θα κέρδιζε εύκολα τις εκλογές

Μετά τις επιτυχίες του στις τοπικές εκλογές τον περασμένο μήνα, το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) είναι πλέον το δημοφιλέστερο κόμμα της Ιταλίας και θα κέρδιζε εύκολα την εξουσία αν διεξάγονταν τώρα εθνικές εκλογές, δείχνουν δημοσκοπήσεις.