Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μπαρακ



Αυτή είναι η νέα κατοικία του ζεύγους Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του,  αναμένεται να μετακομίσουν σε μια υπέροχη κατοικία στη σικάτη συνοικία Kalorama της Ουάσινγκτον καθώς από σήμερα, ένα μοναδικό σπίτι που θυμίζει… κάστρο είναι στην ιδιοκτησία τους!

Οκτώ κρεβατοκάμαρες, ιδιωτικός δρόμος, 762 τετραγωνικά μέτρα… αποτελούν τα βασικά στοιχεία του δεύτερου ακριβότερου σπιτιού στην Ουάσιγκτον



Συλλυπητήρια Ομπάμα στον Ερντογάν για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε χθες ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να τον συλλυπηθεί για τα θύματα της επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.



Τι απαντά ο Ομπάμα για τα σενάρια υποψηφιότητας της Μισέλ

Φρένο σε όλους όσοι ήλπιζαν σε μία υποψηφιότητα της συζύγου του για την προεδρία των ΗΠΑ έβαλε μέσω συνέντευξης του στο περιοδικό, Rolling Stone, ο Μπάρακ Ομπάμα.



Χωρίς το «beast» χθες στην Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα. Γιατί;

Το πρόγραμμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη δεύτερη ημέρα παραμονής του στην Ελλάδα, περιελάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη και ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Και ενώ όσοι παρακολουθούσαν την αυτοκινητοπομπή περίμεναν να δουν τις δύο θωρακισμένες Cadillac – γνωστές ως The Beast – αυτές είχαν εξαφανιστεί. Πού πήγαν άραγε;



Ο τσολιάς που εντυπωσίασε το φωτογράφο του Ομπάμα και έγινε viral (Φωτό)

O Μπάρακ Ομπάμα, στο τελευταίο του επίσημο ταξίδι ως πλανητάρχης σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει μαζί του ένα πολυάριθμο επιτελείο ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες και τα φώτα για να είναι όλα στην εντέλεια. 



Μπάρακ Ομπάμα: Ήρθε και άναψε η φωτιά στην Ανατ. Μεσόγειο (Βίντεο)

Η  επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα Μπάρακ Ομπάμα κατά «περίεργη» σύμπτωση συνέπεσε με την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης στη Συρία. Αν και η απόσταση που…  χωρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς είναι μεγάλη εντούτοις οι συμβολισμοί είναι προφανείς.