Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μπανιο



Δεν κάνουν ποτέ μπάνιο: Αυτοί οι διάσημοι δεν τα πάνε καλά με την ατομική υγιεινή

Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι προστίθενται στη λίστα των «βρωμύλων» που δεν κάνουν μπάνιο συχνά και είναι περήφανοι γι’ αυτό.



Το πρώτο της μπάνιο έπειτα από 7 χρόνια έκανε η γλυκειά Ασπασία

Συγκινητικές στιγμές χθες Σάββατο για την Ασπασία Μπόγρη από το Άργος, η οποία παλεύει από το 2013 να σταθεί στα πόδια της, μετά τον πυροβολισμό στο κεφάλι από τον πατέρα της.

Η ιστορία της είχε συγκλονίσει τη χώρα, καθώς ο πατέρας της την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη μητέρα της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.



Τραγωδία στην Κρήτη: Μοιραίο μπάνιο για 39χρονο

Μοιραίο στάθηκε το μπάνιο για έναν 39χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ένας Λευκορώσος, ο οποίος κολυμπούσε στην παραλία του Ρεθύμνου μαζί με τη σύζυγό του, βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και άμεσα ανασύρθηκε από το νερό, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά…



Συναγερμός: Αγνοείται 28χρονος

Σε συναγερμό έχει τεθεί το Λιμενικό Σώμα, καθώς από χθες, Κυριακή, αγνοείται ένας 28χρονος.

Ο Ουκρανός είπε στη μητέρα του ότι θα πάει για μπάνιο σε παραλία της Γλυφάδας, χωρίς να προσδιορίσει το ακριβές σημείο κι έκτοτε αγνοείται.

Η μητέρα του, που δεν γνωρίζει αν τελικά ο 28χρονος πήγε όντως για μπάνιο, ειδοποίησε τις Αρχές δηλώνοντας την εξαφάνισή του.



Τρέξτε στη θάλασσα - Το νερό της κάνει καλό

Το θαλασσινό νερό έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων που κάνουν καλό στον οργανισμό και την επιδερμίδα. Ας τις γνωρίσουμε.



Λαμπερό μπάνιο παντός καιρού - 10 συμβουλές για 100% επιτυχία

Το μπάνιο μας πρέπει να είναι ο πιο καθαρός χώρος του σπιτιού. Και δεν χρειάζεται να καθαρίζουμε κάθε μέρα τα πλακάκια και τις ντουζιέρες, αρκεί να γνωρίζουμε μερικά μικρά μυστικά που θα κρατούν τον χώρο καθαρό κάθε μέρα και μία φορά τον μήνα θα ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες.