Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μπαλος



Ο εντυπωσιακός Μπάλος

Μοιάζει με εξωτικό τοπίο όμως βρίσκεται στην Κρήτη και είναι μία από τις πλέον πολυφωτογραφημένες παραλίες της Κρήτης- αν όχι η πιο πολυφωτογραφημένη από όλες.



Επιχείρηση διάσωσης 24χρονου που χάθηκε εν πλω στον Μπάλο

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η βόλτα ενός 24χρονου με το σκάφος «ΕΥΑ» Σ.Ζ. 802 στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Μπάλου της Κισσάμου.

Καθώς είχε νυχτώσει, ο 24χρονος Έλληνας, έχασε τον προσανατολισμό του και κάλεσε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, απο το οποίο ενημερώθηκε για το περιστατικό η Λιμενική αρχή Χανίων,



Λιποθύμησε από τη ζέστη ενώ έφευγε από την παραλία του Μπάλου

Η ζέστη και η πολύωρη παραμονή στην παραλία "λύγισαν" μια 50χρονη τουρίστρια η οποία λιποθύμησε ενώ αποχωρούσε από το Μπάλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η 50χρονη ενώ βρίσκονταν στην αρχή του μονοπατιού, από την παραλία προς το πάρκινγκ στο οποίο κατευθύνονταν, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.



Τραγωδία στον Μπάλο Κισσάμου. Νεκρός ο 22χρονος ψαροντουφεκάς

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση αναζήτησης του 22χρονου Χανιώτη ψαροντουφεκά, στην περιοχή του Μπάλου Κισσάμου.

Μετά απο σχεδόν πέντε ώρες, ομάδα διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, εντόπισε τον 22χρονο νεκρό κοντά στην ακτή.



Εξι ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης! (Φωτό)

Το Trip Advisor δημοσίευσε τη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το 2016, τις οποίες ανέδειξαν οι αναγνώστες του με ψηφοφορία. 6 ελληνικές παραλίες βρίσκονται στη λίστα και μάλιστα στην πρώτη 15αδα, ενώ μία εκ των παραλιών βρίσκεται στη 2η θέση.