Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μπακαρι χεντερσον



Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το θάνατο του Μπακάρι Χέντερσον

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας για την υπόθεση του θανάτου του Μπακάρι Χέντερσον, τον Ιούλιο του 2017, στον Λαγανά της Ζακύνθου, άσκησε σήμερα ο αντεισαγγελέας Εφετών Πατρών Γεώργιος Μπισμπίκης.



Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του Μπακαρί

Διεκόπη εν μέσω έντασης η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον.

Μετά την προβολή των βίντεο που έχουν καταγράψει τις σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το μαγαζί, στο Λαγανά της Ζακύνθου, οι συνήγοροι έκαναν τα σχόλια τους, στάθηκαν στα σημεία που θεώρησαν πιο σημαντικά.



Εγκλημα στον Λαγανά: Με λυγμούς ο πατέρας του 23χρονου μίλησε για τον γιο του στη δίκη

Με πρώτους μάρτυρες τους γονείς του άτυχου 23χρονου Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στον Λαγανά τον Ιούλιο του 2017, ξεκίνησε επί της ουσίας σήμερα στις 9 το πρωί η πολύκροτη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.



Ξυπνούν σκληρές μνήμες: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον

Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για την δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας του θύματος. 



Άγρια δολοφονία τουρίστα στο Λαγανά - Χρειάστηκαν 11 δευτερόλεπτα...

Στις 55 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου περιγράφεται η άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, Μπακαρί Χέντερσον, το καλοκαίρι του 2017 στον Λαγανά.

Μάλιστα, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας θα καθίσουν 9 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση μαζί με έναν ακόμα δράστη, ο οποίος δεν εντοπίστηκε ποτέ.



Συγκλονίζει η φωτογραφία του νεκρού Αμερικανού έξω από το μπαρ στο Λαγανά (Φωτό)

Σοκ προκαλεί η σκληρή φωτογραφία που δείχνει πόσο τρομακτικά ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας Μπακάρι Χέντερσον, ο οποίος έπεσε νεκρός ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Ανατριχίλα προκαλούν και οι διαπιστώσεις της ιατροδικαστού Αγγελικής Τζιόλα, που εξέτασε τη σορό του.