Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022 -

μουστακιΟ λόγος που ο Βασίλης Καρράς ξύρισε το μουστάκι του

Τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Καρράς κυκλοφορούσε με μουστάκι και μικρό μούσι, τύπου… Ντ' Αρτανιάν.

 

Και όσοι τον έβλεπαν από κοντά, ξαφνιάζονταν με την αλλαγή στην εμφάνισή του, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια, έχει ένα συγκεκριμένο στυλ. Με εξαίρεση πριν λίγα χρόνια, που πάλι είχε αφήσει μουστάκι, προκαλώντας έκπληξη.Ο ΓΑΠ ξύρισε και πάλι το μουστάκι του! (Φωτό)

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πέρασε ξανά σήμερα το κατώφλι της Χαριλάου Τρικούπη, με σκοπό να παραστεί στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όμως ο πρώην πρωθυπουργός επεφύλασσε μια έκπληξη καθώς ξύρισε το μουστάκι του. Ξύρισε ξανά το μουστάκι του ο Παπανδρέου

Με νέο λουκ, xωρίς μουστάκι, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο κ. Παπανδρέου ήταν σήμερα ιδιαίτερα ευδιάθετος στη διάρκεια των συνομιλιών του με Γεννηματά και Θεοχαρόπουλο.Ο Μεϊμαράκης εύχεται “Καλές Γιορτές” με το... μουστάκι

Με μια ευρηματική κάρτα επέλεξε να ευχηθεί «Καλές Γιορτές», ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης χρησιμοποίησε στην ευχετήρια κάρτα που ανέβασε στο twitter, το χαμογελαστό πρόσωπο με μουστάκι, το οποίο "πρωταγωνίστησε" κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ.Για ποιο λόγο, το μουστάκι του Χίτλερ είχε αυτό το σχήμα;

Ήταν το χαρακτηριστικό που τον έκανε αναγνωρίσιμο. Το διάσημο μουστάκι που μοιάζει με οδοντόβουρτσα του Αδόλφου Χίτλερ, ήταν η σφραγίδα του όπως επίσης και η σβάστικα και η χωρίστρα στα μαλλιά του. Γιατί όμως ο δικτάτορας επέλεξε αυτό το συγκεκριμένο μουστάκι;

Φως σε αυτό δίνει το βραβευμένο με Emmy ντοκιμαντέρ του History Channel, «The World Wars».Χαμός στο διαδίκτυο: Ξύρισε το μουστάκι ο Παπανδρέου; (Φωτό)

«Χαμός» στο διαδίκτυο με τον Γιώργο Παπανδρέου. Όχι τόσο για την επανεμφάνιση του σε ανοιχτή ομιλία στην Πάτρα, αλλά κυρίως για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός ξύρισε ή όχι το μουστάκι του.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν όντως σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως το μουστάκι είναι ξυρισμένο. Τότε ξεκίνησαν τα γνωστά «και μουστάκι τον έβαλε να ξυρίσει» κλπ.