Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μοσχας



Τηλεφωνική επικοινωνία του Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κυρίλλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 14 Απριλίου



Αποκάλυψη: Αυτή είναι η κρυφή πολιτεία της Μόσχας, κάτω από την γη σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής

Μια πόλη κάτω από την Πόλη της Μόσχας θα σώσει τους κατοίκους σε περίπτωση επίθεσης Κρυφό μετρό , έτοιμη πολιτεία και δεξαμενές νερού διαθέτει η Ρωσία. Εκπαιδεύουν τους πολίτες για περίπτωση επιθέσεων με συναγερμούς και ασκήσεις.

 



Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος: «Έρχεται η μάχη του Αρμαγεδδώνα»

Σοκ  προκαλέσε  η ξαφνική δραματική έκκληση που απεύθυνε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος προς τους Ρώσους Χριστιανούς, λέγοντας πως ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος που περιγράφει η Αποκάλυψη ζητώντας από πολιτικούς και απλούς πολίτες να ενωθούν και να πράξουν το καθήκον τους.



Οργισμένη προειδοποίηση της Μόσχας προς την Ουάσιγκτον

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Συρία καθώς η Μόσχα κατηγορεί την Ουάσινγκτον πως Σύροι αντάρτες που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ χτύπησαν μονάδες του στρατού της Συρίας που υποστηρίζεται από ρώσους κομάντος.



Μια μεγάλη έκθεση για το Αιγαίο στο Πολυτεχνικό Μουσείο της Μόσχας

Η έκθεση «ΑΙΓΑΙΟΝ - Η Γέννηση ενός Aρχιπελάγους» μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της στο Σικάγο, τη Ρώμη, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιαστεί, από σήμερα 13 Οκτωβρίου έως 10 Μαρτίου 2017, στο Polytechnic Museum της Μόσχας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στα πλαίσια του εορτασμού του έτους Ελλάδας - Ρωσίας.



Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος

Στη Θεσσσαλονίκη φτάνει σήμερα, Παρασκευή ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επίσκεψής του στο Άγιο Όρος.

Τον Πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας θα υποδεχθεί στις 10.00 πμ, στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία», ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.