Μοσχάρι γιαχνί
27
Ιουνίου
2017
- 14:32
Τελευταία τροποποίηση στις 27 Ιουνίου, 2017 - 14:32
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
- 300 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
- 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
- 4 κ.σ. πελτέ
- 1 φύλλο δάφνης
- Ελαιόλαδο
- Δεντρολίβανο
- Αλάτι