Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

μόσχα



Τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα : Εννέα συλλήψεις για την επίθεση με τους 143 νεκρούς

Οι αρχές του Τατζικιστάν προχώρησαν σε εννέα συλλήψεις για το μακελειό στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα με τους 143 νεκρούς.



Μακελειό στη Μόσχα – Κρεμλίνο: Δεν προβλέπεται προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων

Με ανακοίνωσή του, το Κρεμλίνο γνωστοποιεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει προβλέψει προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο Crocus City Hall της Μόσχας.



NY Times: «Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ήξεραν τα πάντα για την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα

Οι NY Times προχώρησαν σε μια πού σοβαρή αποκάλυψη. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ενημέρωσαν τους Ρώσους ομολόγους τους, για τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει γύρω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στην Μόσχα, από φόβο ότι θα μπορεί να αποκαλύπτονταν οι πηγές τους και έτσι η Μόσχα θα γνώριζε πλέον τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουν πληροφορίες.



Στους 140 έφτασαν οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση άλλα τέσσερα άτομα

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο, δήλωσε ότι οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στον πολυχώρο Crocus έφτασαν τους 140 καθώς καθώς ένας από τους ανθρώπους που είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. 



ΕΕ: Η Μόσχα να μην χρησιμοποιήσει την τρομοκρατική επίθεση ως πρόσχημα για να αυξήσει τις επιθέσεις στην Ουκρανία

Η ΕΕ απευθύνει κάλεσμα στη Μόσχα να μην χρησιμοποιεί την τρομοκρατική επίθεση ως πρόσχημα ώστε να αυξήσει τις επιθέσεις της κατά της Ουκρανίας. Αυτό δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προς τον Τύπο, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Πίτερ Στάνο.



Κανένα σχόλιο από το Κρεμλίνο για τις πληροφορίες περί βασανιστηρίων στους συλληφθέντες για το μακελειό στη Μόσχα

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα από το Ισλαμικό Κράτος, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 137 ανθρώπους, παρά τους υπαινιγμούς του Βλαντίμιρ Πούτιν για εμπλοκή της Ουκρανίας.