Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μόριας



Ο Μουζάλας "κλείνει την πόρτα" στους αγανακτισμένους εργαζόμενους στο hot spot της Μόριας

Τη στάση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που αρνήθηκε να συναντηθεί με εργαζόμενους στο hot spot της Μόριας κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Εργαζόμενων στο hot spot η οποία προγραμματίζει Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 20 Μαρτίου με σκοπό τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων.  
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:    



Κάηκαν σκηνές στο hot spot της Μόριας

Δύο σκηνές στον εξωτερικό χώρο του καταυλισμού της Μόριας στη Λέσβο κάηκαν, σήμερα το πρωί, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

 Οι σκηνές είχαν τοποθετηθεί πρόσφατα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προκειμένου να προχωρήσουν έργα στο εσωτερικό του hot spot.



Αποζημίωση 170.000 ευρώ σε κατοίκους της Μόριας που υπέστησαν ζημιές από τον καταυλισμό

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Μόριας, Νίκο Τρακέλλη, στο παλιό κοινοτικό γραφείο του χωριού, είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.



Λέσβος: Μετανάστης νεκρός από αναθυμιάσεις στο κέντρο της Μόριας- προσπαθούσε να ζεσταθεί

Νεκρός μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ένας μετανάστης από το Κέντρο Μεταναστών της Μόριας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο μετανάστης πέθανε από αναθυμιάσεις θερμάστρας, ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί από το κρύο.



Στην Αθήνα οι δύο τραυματίες της έκρηξης στο hot spot της Μόριας - ΦΩΤΟ

Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος C-27j της πολεμικής Αεροπορίας μία 30χρονη και ένας 4χρονος που υπέστησαν εγκαύματα από την έκρηξη στο hot spot της Μόριας της Λέσβου.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας στις 2:34 π.μ και στην συνέχεια οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Πανικός στην Λέσβο: Χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους μετά τη φωτιά στο hot spot

Εκρυθμη είναι η κατάσταση στο hotspot της Μόριας, όπου ξέσπασε πυρκαγιά, ενώ το εγκατέλειψαν εκατοντάδες πρόσφυγες.