Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μωράκι



Μαϊμού σκότωσε μωρό τεσσάρων μηνών

Ένα μωρό τεσσάρων μηνών σκοτώθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό στην Ινδία, όπου μια μαϊμού πέταξε μια πέτρα πάνω του. Το αγόρι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στο σπίτι της οικογένειας στη Βόρεια Ινδία, όταν η μαϊμού πήρε μια πέτρα από τη βεράντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.



Αγοράκι γεννήθηκε έξω από Αστυνομικό Τμήμα στην Πιερία

Στη γέννηση ενός παιδιού βοήθησαν χθες το βράδυ στην περιοχή της Πιερίας, αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ.

 

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, όταν ένας άνδρας έφτασε στην πόρτα του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας και ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών, καθώς όπως τους είπε, η γυναίκα του βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.



Πέταξαν το μωράκι τους στα σκουπίδια

Ένα νεογέννητο κοpίτσι διασώθηκε από έναν κάδο σκουπιδιών, όπου την είχαν πετάξει μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών και την είχαν καλύψει μυρμήγκια.
Η αστυνομία της κεντρικής Ινδίας πιστεύει ότι την είχαν πετάξει, επειδή δεν ήταν αγόρι.



Ένας... Μπέντζαμιν Μπάτον στο Μπαγκλαντές: Το μωράκι που γεννήθηκε με προγηρία

Βαθιές ρυτίδες, βαθουλωμένα μάτια, σώμα που μοιάζει να συρρικνώνεται και πολλή τριχοφυΐα στο σώμα. Θα μπορούσε να είναι η περιγραφή κάποιου ανθρώπου μεγάλης ηλικίας αλλά είναι η εικόνα ενός νεογέννητου αγοριού από το Μπαγκλαντές, που θυμίζει τον Μπέντζαμιν Μπάτον της ομώνυμης ταινίας.



Ραγίζουν καρδιές οι ιστορίες των θυμάτων του Αματρίτσε: Ζευγάρια πέθαναν αγκαλιασμένα - Μωράκι 18 μηνών χάθηκε στα συντρίμμια

Εντωμεταξύ, ο μέχρι τώρα απολογισμός θέλει τους νεκρούς να φθάνουν τους 268 και τους τραυματίες τους 400, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα είναι μεγαλύτερος. 



Τρίκαλα: Μωράκι 14 μηνών έπαθε εγκαύματα από την κατσαρόλα

Το περιστατικό έγινε σε συνοικία των Τρικάλων. Το μωρό ήταν μέσα σε παιδικό καροτσάκι υπό την επιτήρηση του πατέρα του, ο οποίος μαγείρευε.

Όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr, κάποια στιγμή ο πατέρας του μωρού σήκωσε την κατσαρόλα η οποία του ξέφυγε από τα χέρια και το καυτό νερό περιέλουσε το μωράκι!