Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μονακο



O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό σε επίσημο δείπνο στο Athénée για τη λήξη του «Οur Ocean»

Παρουσία του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Απριλίου, στο «Athénée»  το επίσημο δείπνο για την λήξη του «Our Ocean 2024» που έλαβε χώρα στην Έλλαδα.

Το κάλεσμα στο παγκοσμίου φήμης Athénée, οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό, Dr Βασίλη Αποστολόπουλο, και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο Dr, Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.



Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις του πρώην λογιστή του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό για τις οικονομικές ατασθαλίες της πριγκιπικής οικογένειας Γκριμάλντι.



Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν για «ειρήνη, αμοιβαία αποδοχή και αλληλεγγύη»

Το δικό του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα έδωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος αναφέρθηκε σε προσωπικές και παγκόσμιες εξελίξεις που έλαβαν χώρα τον περασμένο χρόνο, με την πριγκίπισσα Σαρλίν να είναι στο πλευρό του.



Ο Δημήτρης Οικονόμου συνάντησε την Αθηνά Ωνάση στο Μονακό: Το μήνυμά της στους Έλληνες (Φωτό & Βίντεο)

Ο Δημήτρης Οικονόμου κι η σύζυγός του, Αλεξία Κουλούρη, ταξίδεψαν μέχρι το Μονακό για τις χριιστουγεννιάτικες διακοπές τους.



Αφέθηκε ελεύθερος ο Ριμπολόβλεφ, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σήμερα στο Μονακό σε βάρος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό, όπως και σε βάρος άλλων τριών προσώπων, στο πλαίσιο της πολύκροτης φερόμενης υπόθεσης απάτης που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Ελβετό πρώην έμπορο έργων τέχνης Ιβ Μπουβιέ, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο και



Μονακό

Το Μονακό είναι κατοικία 38.000 ατόμων, από τους οποίους ο ένας στους τρεις είναι εκατομμυριούχος. Με αυτό τον τρόπο το μικροσκοπικό κράτος της Μεσογείου βρίσκεται στην πρώτη θέση τις λίστας των κρατών με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα.