Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μιζα



Οριστική απόλυση εφοριακού που είχε ζητήσει μίζα 100.000 ευρώ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση εφοριακού υπαλλήλου με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η ποινή της απόλυσης που του είχε επιβληθεί, καθώς μαζί με δύο άλλους συναδέλφους του, ζήτησαν μίζα 100.000 ευρώ από επιχειρηματία προκειμένου να του μειώσουν το πρόστιμό που του είχε επιβληθεί.



Τραγικό: Τραυματιοφορέας δολοφονούσε ασθενείς για να παίρνει μίζα 300 ευρώ από κάθε κηδεία

Ένας τραυματιοφορέας 42 ετών συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις ασθενείς, εισάγοντας αέρα στις φλέβες τους με ένεση, για να εξασφαλίσει 300 ευρώ για κάθε κηδεία, από τα γραφεία τελετών.



Ένοχος ο Τάσος Μαντέλης για μίζα από Siemens

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης για τη μίζα των 450.000 γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.



Ιπποκράτειο: Δύο πρώην διευθυντές στο σκαμνί για παράνομη προμήθεια υλικών

Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης με βούλευμα,, παραπέμπει σε δίκη τους δύο γιατρούς, με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην υπηρεσιακή απιστία, που τελέστηκε κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2008 έως 5-6-2009, διάστημα κατά το οποίο ο πρώτος ήταν διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής κι ο δεύτερος διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος.



Νέα "μίζα" 3 εκατ. για τον Μαρτίνη φέρονται να εντοπίζουν οι Αρχές

Πολλαπλά δικαστικά μέτωπα, που δυσχεραίνουν την ήδη βεβαρημένη θέση του, έχουν ανοίξει για τον mr Ερρίκος Ντυνάν , Ανδρέα Μαρτίνη, ο οποίος βιώνει την κατακόρυφη πτώση στη δύση της πολυτάραχης ζωής του κι ενώ σύμφωνα με τους δικηγόρους του αντιμετωπίζει βαρύτατα προβλήματα υγείας.



Ενοχή Τομπούλογλου για τη μίζα των 25.000 ευρώ ζητά η εισαγγελέας

Την ενοχή του πρώην προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για το «δωράκι» ύψους 25.000 ευρώ που φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο διαφημιστικής εταιρίας η οποία είχε αναλάβει έργο του νοσοκομείου χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ σχετικά με