Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 -

μητρόπουλοςΝέο πολιτικό κίνημα από Ρωμανιά και Μητρόπουλο

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κινήματος, σε συνεργασία με τον Αλέξη Μητρόπουλο, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Ρωμανιάς μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

 

Μητρόπουλος: 8 δισ. ευρώ ο τελικός λογαριασμός των μέτρων για τους συνταξιούχους

Στα περίπου 8 δισ. ευρώ ανεβάζει τον λογαριασμό για τους συνταξιούχους από τα μέτρα της τριετίας 2016-2019 που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο για το νέο Μνημόνιο ο Αλέξης Μητρόπουλος.Αλέξης Μητρόπουλος: Αντίμετρα από το 40% του ΥΠΕΡπλεονάσματος

Την κυβερνητική λογική και επιχειρηματολογία για τα περίφημα «αντίμετρα» αμφισβητεί ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και επιφανής εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι μόνο ένα μέρος, ούτε καν το μισό, από το υπέρ-πλεόνασμα (πέραν του 3,5% δηλαδή) θα διατεθεί για αναπτυξιακά ή κοινωνικά μέτρα.Καταγγελίες Μητρόπουλου: Με χτύπησαν γιατί μιλάω κατά της κυβέρνησης (Βίντεο)

Την επίθεση σε βάρος του από δυο αγνώστους, κατήγγειλε ο γνωστός εργατολόγος και πρώην βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος. 

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ανέφερε ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν απειλώντας τον να σταματήσει τις εμφανίσεις στη συγκεκριμένη εκπομπή, και γενικότερα να μην τοποθετείται εναντίον της κυβέρνησης.Μητρόπουλος: Επιπλέον περικοπές 4 δισ. ευρώ στους συνταξιούχους το 2016

«Επιπλέον περικοπές 4 δισ. ευρώ στους συνταξιούχους το 2016. Τέσσερα δισ. ευρώ θα φύγουν από τους συνταξιούχους και θα πάνε στα κρατικά ταμεία» δήλωσε ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου και πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.