Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ



Γιορτή του Αγίου Ευσταθίου στον πανηγυρίζοντα ναό της Νέας Ιωνίας

Με τη δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Νέα Ιωνία, όπου φυλάσσονται απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ευσταθίου, καθώς και το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, Προστάτου και Εφόρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας.



Συνεχίζονται οι κεκλεισμένων των θυρών ιερές ακολουθίες – Τι ζητά η ΔΙΣ για τα Χριστούγεννα – Αντιδράσεις για τη στοχοποίηση της Εκκλησίας

Πέρασε μια εβδομάδα από την έναρξη εφαρμογής των καθολικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε όλη τη χώρα, ενώ από χθες το βράδυ ισχύει και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως της 5 το πρωί.



Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας - Δείτε ΦΩΤΟ

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας βρέθηκε σήμερα ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος όπου και προεξήρχε της ακολουθίας του Όρθρου και της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε.



Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ: Θαύμα του Θεού το έργο της «Αποστολής»

«Θαύμα του Θεού» χαρακτήρισε, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, το έργο και την προσφορά του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», σε ομιλία του, στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού.



Η θαυματουργός και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, φτάνει σήμερα στην Αθήνα από το Αγιο Όρος

Το μοναδικό κειμήλιο από την επίγειο ζωή της Παναγίας μας το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προσκυνούν κάθε χρόνο χιλιάδες πιστοί σε όλη την Ελλάδα όταν εξέρχεται του Αγίου Όρους.