Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

33 °C

Σήμερα, 20. Σεπτεμβρίου 2021

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΟ Μητρ. Λεμεσού προσευχήθηκε για τον Γέροντα Εφραίμ και όσους νοσούν

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ζήτησε τις προσευχές των πιστών τόσο για τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου όσο και για τους άλλους ασθενείς με κορωνοϊό. Ο Μητροπολίτης μιλώντας στο «3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.Σήμερα το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

 

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και η «Πεμπτουσία» διοργανώνουν το «3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερ. Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο» σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 – 21:30.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:Το 2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητρ. Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου το «2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο» σε συνδιοργάνωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και της Πεμπτουσίας.

Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης ήταν: «Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗ»«Αθώος και πάλιν ο Λεμεσού Αθανάσιος»

Του Καθηγητή Χρήστου Κ. Οικονόμου,  τ. Πρόεδρος και Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας