Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



Εξελέγη ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου..

Ο Γεώργιος (πρ.  Πάφου) είναι ο 760ς Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου. Μετά από μία σύντομη διαδικασία, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’, η Ιερά Σύνοδος εξέλεξε τον νέο Προκαθήμενό της.



Μητροπολίτης Λεμεσού: Μήνυμα ενότητας ενόψει της εκλογής νέου Αρχιεπισκόπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα ενότητας ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου έστειλε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.



Ο Λεμεσού Αθανάσιος για την επόμενη μέρα των Αρχιεπισκοπικών εκλογών (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την επόμενη ημέρα των Αρχιεπισκοπικών εκλογών που τον βρίσκει στην πρώτη θέση της προτίμησης του λαού όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της κάλπης για το Τριπρόσωπο, μίλησε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, από την εκπομπή Alpha Ενημέρωση.



Κύπρος: Τους Μητροπολίτες Λεμεσού, Ταμασού και Πάφου έστειλε στο Τριπρόσωπο ο λαός

Τους Μητροπολίτες Λεμεσού κ. Αθανάσιο, Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊα και Πάφου κ. Γεώργιο έστειλε ο λαός στο Τριπρόσωπο μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο νέος Αρχιεπίσκοπος.



Ο Μητροπολίτης Λεμεσού εφ΄ όλης της ύλης ενόψει των Αρχιεπισκοπικών εκλογών

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Εκκλησίας της Κύπρου και φέρεται να προηγείται στις δημοσκοπήσεις αναφορικά με την ψήφο των λαϊκών, οι οποίοι καταρτίζουν το τριπρόσωπο, έδωσε την παρακάτω εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον «Εθνικό Κήρυκα» ενόψει των Αρχιεπισκοπικών εκλογών.



Λεμεσού Αθανάσιος: «Δεν θα είμαι businessman Αρχιεπίσκοπος»

Ξεκάθαρο μήνυμα πως σε περίπτωση εκλογής του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, δεν θα είναι Businessman Αρχιεπίσκοπος, έστειλε μιλώντας στον Active ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.