Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Μητρόπολη Λεμεσού



Ο Λεμεσού Αθανάσιος για την επόμενη μέρα των Αρχιεπισκοπικών εκλογών (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την επόμενη ημέρα των Αρχιεπισκοπικών εκλογών που τον βρίσκει στην πρώτη θέση της προτίμησης του λαού όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της κάλπης για το Τριπρόσωπο, μίλησε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, από την εκπομπή Alpha Ενημέρωση.



Λεμεσού Αθανάσιος: «Δεν θα είμαι businessman Αρχιεπίσκοπος»

Ξεκάθαρο μήνυμα πως σε περίπτωση εκλογής του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, δεν θα είναι Businessman Αρχιεπίσκοπος, έστειλε μιλώντας στον Active ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.



Ο Μητροπολίτης Λεμεσού καλεί τον κόσμο να ψηφίσει για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή προκειμένου να ψηφίσει για τον καταρτισμό τριπροσώπου μέσα από το οποίο θα εκλεγεί ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, έκανε με γραπτό μήνυμά του ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.



Αφιέρωμα στον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο: Η ζωή και η αδιάκοπη προσφορά στην Εκκλησία και τον άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

 



Λεμεσού Αθανάσιος: “Ο νέος Αρχιεπίσκοπος πατέρας του λαού του Θεού”

Καταγράφει τα ψηλότερα ποσοστά δημοφιλίας από όλους τους Επισκόπους  που διεκδικούν το αξίωμα του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου.Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος τοποθετείται ευθαρσώς στο ζήτημα που συζητείται για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη, η άποψη όσων θα ασκ



Κύπρος: 147 ιατροί και οδοντίατροι στηρίζουν τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

Εκατόν σαράντα επτά ιατροί και οδοντίατροι συνυπογράφουν την «ανοιχτή επιστολή στήριξης του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου ως Αρχιεπισκόπου Κύπρου».