Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μητρωο



Δανία: Η κυβέρνηση απομονώνει σε νησί τους μετανάστες με ποινικό μητρώο

Σ΄ ένα απομονωμένο νησί στα ανοικτά της χώρας στέλνει τους εγκληματίες μετανάστεςπου προορίζεται για απέλαση η κυβέρνηση της Δανίας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Κρίστιαν Γένσεν, πρόκειται για το νησί «Lindholm» με έκταση 17 στρεμμάτων. 



Δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργων, χωρίς μόνιμη κατοικία

Με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, ο ΟΑΕΔ δίδει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού σε ομάδες του πληθυσμού που, μέχρι τώρα, δεν μπορούσαν να εγγραφούν, λόγω αδυναμίας απόδειξης μόνιμου τόπου κατοικίας, ενώ πληρούνταν οι λοιπές προϋποθέσεις εγγραφής.



«Μαύρη λίστα»: Έρχεται μητρώο για τους κακοπληρωτές της κινητής τηλεφωνίας!

Γεγονός θα αποτελεί σε λίγο καιρό το μητρώο αφερέγγυων συνδρομητών κινητών τηλεφωνίας, στα πρότυπα του αμφιλεγόμενου «Τειρεσία», καθώς δόθηκε η σχετική άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.



Διαδικτυακά πλέον το ποινικό μητρώο πολιτών

Σε άλλη μία ενεργεια προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξελίξεων που προωθεί για τη βελτίωση των συναλλαγών με τον πολίτη, η οποία, εκτός των άλλων, μειώνει δραστικά τη γραφειοκρατία.



Κουρουμπλής: Μητρώο Πολιτών έως τον Δεκέμβριο

Τη δημιουργία Μητρώου Πολιτών μέχρι το Δεκέμβριο, την κωδικοποίηση της νομοθεσίας μέσα σε τρία χρόνια και την επαναθεσμοποίηση της αποκέντρωσης προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, χαιρετίζοντας εκδήλωση για τις αλλαγές στο δημόσιο που έγινε στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.



Ερχεται ηλεκτρονικό μητρώο στις λαϊκές - Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας

10 βασικές αλλαγές που επιχειρούν να βάλουν τάξη στην αναρχία που επικρατεί σε λαϊκές και πανηγύρια, αλλά και σε ό,τι ισχύει με τους πλανόδιους πωλητές αγροτικών προϊόντων και ζωγράφους φέρνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.