Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μισελ



O Ομπάμα πραγματοποιεί μετρήσεις για να δει αν οι ψηφοφόροι θέλουν να κατέβει η σύζυγός του Mισέλ για υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ

Σύμφωνα με τη New York Post ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζει ερωτηματολόγια σε ψηφοφόρους των Δημοκρατικών (δηλαδή πραγματοποιεί δημοσκοπήσεις) για να μάθει αν μία υποψηφιότητα της συζύγου του Μισέλ Ομπάμα θα τους ήταν αποδεκτή.

Οι Δημοκρατικοί βλέπουν πως η εκ νέου υποψηφιότητα του νυν προέδρου Τ.Μπάιντεν δεν «τραβάει» και αναζητούν αντικαταστάτη.

 



Επίσκεψη ντερ Λάιεν και Μισέλ σε ισπανική στρατιωτική βάση

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Σαρλ Μισέλ θα βρεθούν αύριο στην στρατιωτική βάση του Τορεχόν ντε Αρντόθ, κοντά στην Μαδρίτη για να επισκεφθούν το κέντρο υποδοχής Αφγανών, πρώην εργαζομένων για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που απομακρύνθηκαν από την Καμπούλ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ισπανικής διπλωματίας.



Συνάντηση Φον Ντερ Λάιεν και Μισέλ με τον Ερντογάν στην Τουρκία

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ θα συναντηθούν με τον Ταγίπ Ερντογάν, την ερχόμενη Τρίτη, 7 Απριλίου, στην Τουρκία.

 



"Μακρύς ακόμη ο δρόμος" για το Brexit κατά τον Μπαρνιέ

Αποφασιστικό και κρίσιμο βήμα, για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, χαρακτήρισε ο Μισέλ Μπαρνιέ το προσχέδιο συμφωνίας για το Brexit.

Ο δρόμος για τη διασφάλιση μιας ήπιας εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ενωση εξακολουθεί να είναι μακρύς και δυνητικά δύσκολος, είπε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ, σε δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Βρετανίας.



Η Μισέλ Ομπάμα κυκλοφορεί τα απομνημονεύματα της

Δεν είναι άγνωστο ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι αυθεντία στην ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Προτού γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εργαζόταν σκληρά ως εκτελεστικό στέλεχος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, ανέτρεφε μία οικογένεια και έγραφε ιστορία.



Το ρομαντικό μήνυμα του Ομπάμα στη γυναίκα του

Με ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μήνυμα ευχήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στην Μισέλ για την 25η επέτειο του γάμου τους, παρότι το ζευγάρι βρισκόταν για μία ακόμη φορά ο ένας μακριά από τον άλλο, λόγω υποχρεώσεων της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.