Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Μηνυτήρια αναφορά



Κωνσταντοπούλου: Ζητάμε να διερευνηθεί η συνολική ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης

Διευκρινίσεις για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σήμερα στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, έδωσαν σήμερα η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κίνησης, Διαμαντής Καραναστάσης.



Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Μηνυτήρια αναφορά κατά της Folli Follie

Στη Δικαιοσύνη οδηγεί τη Folli Follie η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς η εισηγμένη εταιρεία δεν απέστειλε τα στοιχεία που είχαν ζητηθεί. 



Μηνυτήρια αναφορά για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο

Mηνυτήρια αναφορά με την οποία καταγγέλλεται η δράση ταγμάτων εφόδου, με επαναλαμβανόμενες και οργανωμένες ρατσιστικές επιθέσεις στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

 



Μηνυτήρια αναφορά για εγκληματική οργάνωση σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα

Για «φαινόμενο κραυγαλέας εξαπάτησης των πολιτών» κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και του συνεργάτη του Εμμανουήλ Λαμπράκη.



Μηνυτήρια αναφορά για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε η Πόλα Ρούπα

Για αρπαγή ανηλίκου κατηγορεί κάθε υπεύθυνο η Πόλα Ρούπα με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Στην αναφορά της 48χρονης επισημαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι αρχές κρατούν τον ανήλικο γιο της από χθες "αρνούμενες να παραδώσουν την επιμέλεια του" στην μητέρα και την αδελφή της όπως ζητάει η ίδια.



Μηνυτήρια αναφορά για τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τον αποκλεισμό επί 2μηνο της σιδηροδρομικής γραμμής Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στην Ειδομένη, κατέθεσε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.