Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

μινωικές γραμμές



Θα πραγματοποιηθούν 4 δρομολόγια από τα λιμάνια Ηρακλείου, Χανίων και Πειραιά

Μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου, οι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από τα λιμάνια του Ηρακλείου, των Χανίων και του Πειραιά.

Τα δρομολόγια θα γίνουν με το εξής πρόγραμμα:



Τέλος τα πλαστικά καλαμάκια από τις Μινωικές Γραμμές

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ είναι η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που απέσυρε τα πλαστικά καλαμάκια από τα bars, self-service & a la carte εστιατόρια των πλοίων της και τα αντικατέστησε με βιοδιασπώμενα φιλικά προς το περιβάλλον. 



Έκπτωση σε άτομα άνω των 60 ετών από τις Μινωικές Γραμμές

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν έμπρακτα τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, προσφέροντάς τους έκπτωση 20% στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.

Οι Μινωικές Γραμμές συμπαραστέκονται στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες των φοιτητών, άνεργων, πολύτεκνων και στρατεύσιμων.



Έκτακτα δρομολόγια πλοίων των Μινωικών Γραμμών μετά τις απεργίες ΠΝΟ

Οι Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, μετά τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων της Π.Ν.Ο., τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή της Κρήτης και της Αδριατικής θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ

Στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς, θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ δρομολόγιο την Παρασκευή 20.04.2018, σύμφωνα με τα παρακάτω: