Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μινι μαρκετ



Ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Μενίδι

Ληστεία σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, σε μίνι μάρκετ, στο Μενίδι.

Ειδικότερα, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν, λίγο πριν από τις 22:00, στο κατάστημα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και με την απειλή μαχαιριού πήραν την ταμειακή μηχανή και διέφυγαν με αυτοκίνητο.



Χανιά: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε σε ... μίνι μάρκετ (φωτογραφίες)

Απίστευτη «εισβολή» αυτοκινήτου σε μίνι μάρκετ στον Πλατανιά Χανίων σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, κι ενώ η κίνηση στο σημείο, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να μπει στο κατάστημα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο αλλοδαποί που τραυματίστηκαν ελαφρά.



Συνελήφθη 30χρονος Αλβανός, για ληστείες σε σπίτια, πρατήρια υγρών καυσίμων και μίνι μάρκετ σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 5-5-2017 στο Νέο Ψυχικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά ληστείες.<



Καματερό: Ληστεία με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ

Σκηνές  από χολιγουντ  εκτυλίχθηκαν σε σούπερ μάρκετ του Καματερού σήμερα το απόγευμα. 

Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα, στην οδό Φυλής 205, και, με την απειλή όπλου, προσπάθησε να αποσπάσει τις εισπράξεις, κρατώντας όμηρο μία υπάλληλο, η οποία απελευθερώθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και ενώ υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.



Πυροβολισμοί σε ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Σκηνές φαρ ουέστ κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια ληστείας σε μίνι μάρκετ στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.