Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μηνες



Αυτή η πόλη θα ξαναδεί την ανατολή του ηλίου σε δύο μήνες

Η Utqiaġvik βρίσκεται στην Αλάσκα και είναι η βορειότερη πόλη των ΗΠΑ που αντίκρισε την τελευταία ανατολή του έτους την Κυριακή.



Εως και 2 μήνες μπορεί να κρατήσει ο «χορός» των Ρίχτερ στην Ζάλυνθο

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τόνισε:



Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο περνάει από 59 χώρες!

Είναι η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο, και διαρκεί 8 μήνες περνώντας από 59 χώρες! Το ταξίδι ξεκινάει τον Αύγουστο του 2019 και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2020.



Ξέρεις το μυστικό για να διατηρήσεις τη φέτα για μήνες;

Το ιδανικό όταν αγοράζεις φέτα, είναι να παίρνεις μικρή ποσότητα, που καταναλώνεται σε 2-3 μέρες, όπως συμβουλεύει και ο έμπειρος μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης.

Ωστόσο, αυτοί που την αγαπούν πολύ, αγοράζουν μεγάλες ποσότητες για να μην λείπει από το ψυγείο τους. Πώς συντηρείται όμως;



Η υπόθεση της μικρής Μελίνας που συγκλόνισε: 26 μήνες μετά δεν έχει αποδοθεί καμία ευθύνη

Τις υπόγειες διαδρομές του πορίσματος για τον θάνατο στις 29 Δεκεμβρίου 2015 της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη ανέδειξε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την ομιλία του για τη σύσταση προανακριτικής στην υπόθεση Novartis.



Απλήρωτοι δύο μήνες εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Κρήτης

Δύο μήνες έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα τμήματα καθαριότητας και σίτισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με τα μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εργαζομένων να επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν: