Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

μινα



Αρναούτη για graffiti Παντελίδη: Το σημείο που μισώ σε ολόκληρη τη γη

Ένα graffiti με τη μορφή του Παντελή Παντελίδη έφτιαξαν οι θαυμαστές του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο σημείο, όπου ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα.



Μίνα Αρναούτη: Τι τρέχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο; (Φωτό)

Ένας φορτιστής έφερε κοντά τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Μίνα Αρναούτη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Και οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό στέκι κοντά στο Σύνταγμα και κατά τη διάρκεια της βραδιάς κάθισαν δίπλα και μίλησαν για αρκετή ώρα. 



Μίνα Αρνατούτη: Πότε έμαθε για τον θάνατο Παντελίδη και τι θυμάται

Όσο ο "πόλεμος" για τις αποζημιώσεις συνεχίζεται, η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τις βαριές σωματικές βλάβες που υπέστη, στο τροχαίο της 18ης Φερβουαρίου, όταν έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Μάλιστα, οι γιατροί αφήνουν ανοιχτό τον ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.



Τροχαίο Παντελίδη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για την Μίνα και την Φρόσω

Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα, ήταν 2,72 γραμμάρια ανά λίτρο. Η πληροφορία αυτή σόκαρε τους πάντες και έκανε τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Έτσι, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα της υπόθεσης.



Χαμόγελα αισιοδοξίας για τη συνεπιβάτη του Παντελίδη, Μίνα Αρναούτη

Τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας σχηματίζονται τα τελευταία 24ωρα στα πρόσωπα των γιατρών της Μίνας Αρναούτη, της κοπέλας που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, η οποία νοσηλεύεται ακόμα στην Εντατική του Ευαγγελισμού.



Η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει την μάχη της για την ζωή

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η  Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης στο μοιραίο τροχαίο που αποτέλεσμα είχε τον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.