Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μηλο



Το περιοδικό TTG αποθεώνει τρία ελληνικά νησιά

Με ένα σημαντικό αφιέρωμα «υποδέχεται» την Πάρο και τη Μήλο και τη Σαντορίνη, το ταξιδιωτικό περιοδικό TTG (Travel Trade Gazette) στην έκθεση WTM του Λονδίνου.
Μία έκθεση που μέχρι αύριο προσελκύει τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.



Διώξε τις ρυτίδες με DIY με μήλο!

Ένα μήλο την ημέρα δεν κάνει μόνο το γιατρό πέρα αλλά και τις ρυτίδες. Βράσε ένα μηλαράκι και στη συνέχεια βγάλε τους σπόρους από μέσα. 

Αφού το έχεις κάνει αυτό λιώσε το και ανάμειξε το με μια κουταλιά σκόνη γάλακτος και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Κράτησε το στο πρόσωπό σου για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε το.



Αυτό φρούτο που μπορεί να κάνει τις κατσαρόλες σαν καινούριες!!!

Το αποτέλεσμα του συχνού μαγειρέματος μπορεί να είναι κάποιες φορές και τα καμένα ή πολύ λερωμένα σκεύη.

Εκτός από καλό πλύσιμο και μούλιασμα σε ζεστό νερό, μπορείτε επίσης να λύσετε το πρόβλημα και με ένα φρούτο που αγοράζουμε αρκετά συχνά.



Ένα μήλο την ημέρα προστατεύει από 5 μορφές καρκίνου

Ένα μήλο την ημέρα, όπως λέει και η παροιμία, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για τουλάχιστον πέντε διαφορετικές μορφές καρκίνου, διαπίστωσαν Ιταλοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Περούτζια.



Μήλο και μέλι για απαλή επιδερμίδα

Τα θρεπτικά συστατικά του μήλου το κάνουν ένα εξαιρετικό υλικό για την παρασκευή πολλών σπιτικών καλλυντικών. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και οι ενυδατικές κρέμες προσώπου.



Το σούπερ αντιοξειδωτικό ρόφημα που ρίχνει τη χοληστερίνη και βοηθά στη χώνεψη

Ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα με καρότο, μήλα και τζίντζερ είναι πάντα πολύτιμο για τον οργανισμό μας, διότι μας τονώνει, μας δίνει ενέργεια και μας αποτοξινώνει παράλληλα.

Την ίδια ώρα όμως, το ρόφημα αυτό βοηθά να πέσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης, βοηθά στη χώνεψη και καταπολεμά τη ναυτία και τον πονοκέφαλο.