Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Μικ Τζάγκερ



«Άβολη» συνάντηση Μικ Τζάγκερ – Τζον Λένον αποκαλύπτει το νέο βιβλίο για τους Beatles

Ο Μικ Τζάγκερ ένιωσε «άβολα» όταν συναντήθηκε με τον Τζον Λένον όπως αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο για τους Beatles. Το βιβλίο με τίτλο «All You Need Is Love» των Στίβεν Γκέινς και Πίτερ Μπράουν για το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου.



Ο Μικ Τζάγκερ θετικός στον κορωνοϊό - Αναβάλλεται η συναυλία των Rolling Stones στο Άμστερνταμ

Θετκός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 78χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η σημερινή συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ.

Με ανάρτησή του στο twitter το συγκρότημα αναφέρει:



Στην Τήνο με την κατά 50 χρόνια μικρότερη - σύντροφό του ο Μικ Τζάκερ!

Και ο Μικ Τζάγκερ φέτος ψήφισε Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο γερόλυκος της ροκ εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα της Τήνου για φαγητό και φυσικά δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητος...



Σε περιοδεία μαζί με τον 18 μηνών γιο του ο Μικ Τζάγκερ

Σε τουρνέ θα πάει μαζί με τον διάσημο μπαμπά του ο μόλις 18 μηνών γιος του Μικ Τζάγκερ για να μπορέσει η μαμά του να δουλέψει απερίσπαστη.θεί στην τέχνη της.



Ο Μικ Τζάγκερ «τελείωσε» την 22χρονη σύντροφό του για χάρη της μητέρας του 8ου παιδιού του

Είναι ο ηγέτης των Rolling Stones, στιγμάτισε μία ολόκληρη εποχή, απογείωσε τη ροκ μουσική, πούλησε εκατομμύρια δίσκους. Ο Μικ Τζάγκερ ωστόσο, δεν περιορίζεται στο να γράφει ιστορία στα επαγγελματικά του. Αν και στα 74 του πλέον, φιλοδοξεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ... αντοχών, ξεπερνώντας τη μία πρόκληση μετά την άλλη.



Ο Μικ Τζάγκερ έγινε πατέρας για όγδοη φορά

Ο γερόλυκος της ροκ Μικ Τζάγκερ έγινε πατέρας σήμερα για όγδοη φορά! Η σύντροφός του, Μέλανι Χάμρικ, γέννησε τον γιο τους στη Νέα Υόρκη, όπως έγινε γνωστό από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του.