Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μιχος



Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό στον Η.Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης

Απορρίφθηκε ομόφωνα η αναγνώριση ελαφρυντικών στον Ηλία Μίχο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.



Κόντρα στη Βουλή για την πρόταση απαλλαγής του Ηλία Μίχου για τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό

«Πρόκειται για μια δίκη η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Το δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος να υποστεί μεγάλο πρόβλημα το θύμα. Επομένως το τι διαδραματίζεται σε εκείνον τον χώρο, εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω.



Στο ΛΑΟΣ ο βουλευτής Νίκος Μίχος

Στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό θα ανήκει πλέον ο βουλευτής Νίκος Μίχος. 

Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Ευβοίας, ο οποίος προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή, ανακοίνωσε το μεσημέρι από τηλεοράσεως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, μαζί με τον Ν. Μίχο. 



Χρυσή Αυγή: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Νίκος Μίχος. Τι καταγγέλλει

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος.



Αρση ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Λαγό και Μίχο

Την άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγού και Ν. Μίχου, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με τους 197 παρόντες βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ του σχετικού αιτήματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο βουλευτών και διαβιβάστηκε στη Βουλή αφορά κατηγορίες για συμμετοχή τους σε επεισόδια και καταλήψεις.



Την άρση της ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου αποφάσισε η Ολομέλεια

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα, και της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.