Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μιχελογιαννακης



Μιχελογιαννάκης για Καστελόριζο: Η δήλωση Τσιρώνη είναι λάθος και επικίνδυνη

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί λάθος και επικίνδυνη τη δήλωση Τσιρώνη εξηγεί σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η δήλωση είναι λάθος «όχι επί της γεωγραφίας αλλά επί της στρατηγικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Μιχελογιαννάκης: Αντίθετος στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Αντίθετος για το ενδεχόμενο υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης λίγες ώρες μετά την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου με τα μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας.



Θύμα διάρρηξης ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο και μπήκαν στο διαμέρισμα που διατηρεί στην περιοχή του Συντάγματος.

Οι δράστες δεν φαίνεται να έχουν αποσπάσει αντικείμενα από το διαμέρισμα παρά μόνο τα ηλεκτρονικά τσιγάρα του βουλευτής.



Μιχελογιαννάκης: Είμαι αντίθετος με την αλλαγή φύλου στα 15

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται αντίθετος στη δυνατότητα επιλογής αλλαγής φύλου στα 15 έτη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:



Μιχελογιαννάκης για Μουζάλα: Να του πούμε μπράβο που ζήτησε συγγνώμη (Βίντεο)

«Να πούμε κι ένα μπράβο που ένας υπουργός βγήκε και ζήτησε συγγνώμη» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννακης για τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.



Ο Μιχελογιαννάκης και οι ροζ γραμμές!

Για ροζ γραμμές μίλησε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Μην πηγαίνει όμως ο νους σας στο πονηρό. Ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρθηκε στις κόκκινες γραμμές που θέτει η κυβέρνηση στους δανειστές.