Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μηχανογραφικο



Πανελλαδικές 2021: Εκπνέει αύριο η προθεσμία για την οριστική υποβολή του Μηχανογραφικού

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου, εκπνέει η προθεσμία για την οριστική υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων των Πανελλαδικών εξετάσεων.



Βάσεις 2018: Επτά συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων, το ενδιαφέρον των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει στραφεί στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.



Μηχανογραφικό 2017: Όλες οι αλλαγές. Τι επιλέγουν οι υποψήφιοι

Σημαντική ενημέρωση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για το Μηχανογραφικό 2017 καθώς οριστική ημερομηνία για την κατάθεση των Μηχανογραφικών είναι στις 14 Ιουλίου.



Μηχανογραφικό 2017: Πώς τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων επηρεάζουν τις Βάσεις

Ανακοινώθηκαν την Δευτέρα, 10.07.2017, από το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, ανοίγοντας, έτσι, τον δρόμο για την εκτίμηση των βάσεων των σχολών που έχουν ως προαπαιτούμενο κάποιο από αυτά.

Τα Αγγλικά φέρνουν... άνοδο



Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για τους Έλληνες του εξωτερικού

Από την Πέμπτη και για μία εβδομάδα μέχρι και τις 13 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις τμημάτων και σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν οι Έλληνες του εξωτερικού, που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.



Γεμάτη ορθογραφικά λάθη η σελίδα του υπουργείου για το μηχανογραφικό!

Στα "κάγκελα" είναι οι εκπαιδευτικοί με τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη που είχε το ενημερωτικό δελτίο, το οποίο αναρτήθηκε στη σελίδα του μηχανογραφικού στο site του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.