Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αρνούνται τα πάντα οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί - "Είχε την ατυχία να τον βρει η σφαίρα στο συκώτι"

Αρνήθηκαν κάθε σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ως οι φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση, Κλοντιάν Λεκοτσάι και Ντούλτσε Όλντι. Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι «έδειξαν» τον δολοφονημένο Άρμπερ Μπάκο ως ηθικό αυτουργό για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου.



Σπάει τη σιωπή του ο δικηγόρος που επέζησε της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ο δικηγόρος που επέζησε από το συμβόλαιο θανάτου των αδίστακτων εκτελεστών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά, στη Γιάννα Παπαδάκου και το «Checkpoint Alpha», αυτό το Σάββατο.



Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος, ο οποίος είχε παραβιάσει την άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πάτρα όπου αναζήτησε καταφύγιο μετά τη δολοφονία πριν από περίπου 20 ημέρες στην οδό Ασκληπειού.



Σε στενό κύκλο το τρισάγιο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Eννέα ημέρες πέρασαν από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το πρωί η οικογένειά του τέλεσε τρισάγιο στο μνήμα του, στο κοιμητήριο του Ελληνικού, παρουσία συγγενών και φίλων του.



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τα τηλεφωνήματα και το κρίσιμο τελευταίο πεντάλεπτο

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δύο εκτελεστών του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία.



Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

H στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια στα Εξάρχεια που έχουν κάνει τους κατοίκους της περιοχής να λένε ότι δεν έχουν προστασία από το κράτος ζητώντας μέχρι και μείωση των δημοτικών ετλών, έφεραν και πάλι το προσκήνιο τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας, της εγκληματικότητας, και της ανεξέλεγκτης βίας.