Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μιχάλης Λεμπιδάκης



Απαγωγή Λεμπιδάκη : Δείτε πως η ΕΛ.ΑΣ απελευθέρωσε τον επιχειρηματία

Μετά από ένα θρίλερ που κράτησε 186 ημέρες, στις 2 Οκτωβρίου 2017 ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ απελευθέρωσε τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.



Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δωρίζει 30 αυτοκίνητα στην Αστυνομία

“Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του από ομάδα επίλεκτων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας τον Οκτώβριο του 2017 ύστερα από 6μηνη ομηρεία.



Άλλος άνθρωπος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης - Το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο προσυνέδριο της ΝΔ που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με θέμα την επιχειρηματικότητα και την επανεκκίνηση της οικονομίας, έδωσε το παρόν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.



Κρήτη: Έστειλαν γουρουνοκεφαλές σε φίλους του Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η μυστηριώδης υπόθεση με τις αποστολές... γουρουνοκεφαλών σε επιχειρηματίες της Κρήτης, φίλους του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που πάντως δεν φαίνεται -σύμφωνα με τους αστυνομικούς- να έχουν σχέση με την υπόθεση απαγωγής του 53χρονου.



Συγκλονίζει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απελευθέρωσή του

O κρητικός επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης μιλάει για τους απαγωγείς του και τα όσα πέρασε στη διάρκεια της πολύμηνης ομηρίας του.



Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά τον εντοπισμό ενός ματωμένου κεφαλιού από ζώο έξω από την επιχείρηση Κρητικού επιχειρηματία.

Το περίεργο αυτό εύρημα, ένα κεφάλι γουρουνιού, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.