Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 -

Microsoft



Το κουμπί που προστίθεται στα πληκτρολόγια των PC – Τι ιδιότητα θα έχει

Οι άνθρωποι της Microsoft κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη προσθήκη στο πληκτρολόγιο, μετά από 30 χρόνια, όταν και έβαλαν οι κατασκευαστές το κουμπί των Windows στο πληκτρολόγιο.

 

Ο λόγος για το κουμπί που ήδη έχει ξεκινήσει και προστίθεται στα πληκτρολόγια των PC, και όπου όταν θα το πατάς, θα έχεις άμεσα πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη.



Σε δέκα χρόνια λόγω της τεχνητής νοημοσύνης θα έχουμε διήμερη εργασία, λέει ο Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς, ανέφερε πώς σε λιγότερο από μια δεκαετία η τεχνητή νοημοσύνη θα αυτοματοποιήσει σχεδόν τα πάντα και να φέρει στις ζωές μας τη διήμερη εργασία ανά εβδομάδα.



Skype: Ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από το «κύκνειο άσμα» της εφαρμογής – Η ανακοίνωση της Microsoft

Η Microsoft ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάιο του 2025 το Skype, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και σήμερα θεωρείται ξεπερασμένο από πολυάριθμα τεχνολογικά εργαλεία τηλεπικοινωνιών.

Η εμφάνιση άλλων υπηρεσιών όπως το Zoom και η προτίμησή τους από το ευρύ κοινό, φαίνεται ότι «εξακόντισαν» το Skype από την σχετική αγορά.



Η Microsoft φέρνει αυτόνομους πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις

Η Microsoft, στην τελευταία της προσπάθεια να αξιοποιήσει την αναπτυσσόμενη τεχνολογία εν μέσω αυξανόμενου ελέγχου των επενδυτών για τις υψηλές επενδύσεις της σε τεχνητή νοημοσύνη, θα επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργούν αυτόνομους πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης από τον επόμενο μήνα.



BlackRock και η Microsoft σχεδιάζουν επενδυτικό ταμείο 30 δισ. δολαρίων για τεχνητή νοημοσύνη

Η BlackRock δρομολογεί επενδυτικό ταμείο ύψους άνω των 30 δισ. δολαρίων με τον τεχνολογικό κολοσσό Microsoft, για την κατασκευή κέντρων δεδομένων και ενεργειακών έργων για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων που απορρέουν από την τεχνητή νοημοσύνη.



Γιατί η Κίνα έμεινε ανεπηρέαστη από το ψηφιακό blackout και τις «μπλε οθόνες»

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες εταιρείες σε ΗΠΑ και Ευρώπη βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή αντιμέτωπες με μια πρωτόγνωρη διακοπή των λειτουργικών συστημάτων τους, που επηρέασε αεροδρόμια, ξενοδοχεία και νοσοκομεία παγκοσμίως, η Κίνα έμεινε σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη.