Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Μεξικο



Μεξικό: Δέκα πτώματα γαζωμένα από σφαίρες εντοπίστηκαν στο Ακαπούλκο

Δέκα πτώματα βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του λιμανιού του Ακαπούλκο, στο νότιο Μεξικό.

Τα πτώματα δύο γυναικών και τεσσάρων ανδρών βρέθηκαν εγκαταλειμμένα το βράδυ της Δευτέρας σε λεωφόρο κοντά σε αγορά, ανακοίνωσε η γραμματεία στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας πως τα άλλα πτώματα βρέθηκαν έπειτα από διάφορες πράξεις βίας σε άλλες συνοικίες της πόλης.



Ζευγάρι τουριστών έπαθαν ηλεκτροπληξία ενώ έκαναν υδρομασάζ σε θέρετρο του Μεξικού – Νεκρός ο άνδρας

Ηλεκτροπληξία την ώρα που έκαναν υδρομασάζ σε μεξικανικό θέρετρο έπαθαν δύο τουρίστες, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών οι οποίοι πραγματοποιούσαν τις διακοπές τους στο συγκεκριμένο θέρετρο, μεταδίδει η New York Post.



Μεξικό: Κατάρρευση σκηνής την ώρα προεκλογικής εκδήλωσης

 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 50 τραυματίστηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Μεξικό όταν κομμάτι της σκηνής κατέρρευσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης για τις προεδρικές εκλογές.



Γάμος – εφιάλτης στο Μεξικό: Πάνω από 100 καλεσμένοι στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση

Αναπάντεχη κατάληξη είχε μια δεξίωση γάμου στο Μεξικό καθώς 100 περίπου καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, έχοντας καταναλώσει το μενού τεσσάρων πιάτων που σερβιρίστηκε στο κέντρο.



Στα νότια σύνορα των ΗΠΑ συνωστίζονται αιτούντες άσυλο από όλο τον κόσμο

Οι αυξανόμενες πολιτικές και φυλετικές διώξεις στη γενέτειρά του, τη Μαυριτανία, ώθησαν τον Μπάρι να φύγει. Αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ διασχίζοντας τον Ιούλιο τα σύνορα με το Μεξικό, όπως κάνουν πολλοί Αφρικανοί.



Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση στη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΡ, Ροδόλφο Πισάρο, η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01) στο Μεξικό. Από την επίθεση και η μητέρα του παίκτη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Τώρα, όλοι (ο ποδοσφαιριστής και οι κάτοικοι του Μεξικού) παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.