Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μέτρα ασφαλείας



Σε αυξημένη επιφυλακή ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. μετά το αιματοκύλισμα στη Μόσχα – Αλλαγές σε σχέδια ασφαλείας στη χώρα μας

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής έχουν τεθεί ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ., με αρμόδιες πηγές να συνιστούν ψυχραιμία αλλά όχι εφησυχασμό, μετά το αιματοκύλισμα στη Μόσχα και τον ISIS να αναλαμβάνει την ευθύνη.



Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στην Ιταλία λόγω και της Μεγάλης Εβδομάδας των Καθολικών

Η ειδική επιτροπή αρμόδια για την ασφάλεια που συνεδρίασε σήμερα στο ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ λόγω και της Μεγάλης Εβδομάδας των Καθολικών, η οποία ξεκινά σήμερα.



Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Δρακόντεια είναι τα μέτρα για την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη. Η τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους προκειμένου να περάσει ο πρωθυπουργός. ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία και διασταυρώσεις.



Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο αγώνα χαντμπολ Ελλάδας-ΠΓΔΜ στην Κοζάνη

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας στην Κοζάνη για τον αγώνα χάντμπολ Ελλάδας – ΠΓΔΜ.
Με απόφαση της αστυνομίας στο γήπεδο θα μπουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση «Θα αποχωρήσουμε αν μας προκαλέσουν» είπε ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας - Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κινείται στην πόλη η ομάδα των Σκοπίων



Facebook και Instagram θα «μπλοκάρουν» τα παιδιά κάτω των 13 ετών

Αυστηρά μέτρα ενάντια στους ανήλικους χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό στα social media αποφάσισαν να λάβουν Facebook και Instagram.   

Οι διαχειριστές των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλέον την δυνατότητα να κλειδώνουν οποιονδήποτε λογαριασμό υποψιάζονται πως ανήκει σε άτομο ηλικίας κάτω των 13 ετών. 



Χανιά: Δίκη για τη δολοφονία του 23χρονου κτηνοτρόφου στα Ανώγεια

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον φόβο της αντεκδίκησης αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η ακροαματική διαδικασία για την άγρια δολοφονία του 23χρονου κτηνοτρόφου Μανόλη Στρατάκη.