Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μετόχι



Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ψηφιακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου 2021 την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου από το Άγιον Όρος στο Μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στον Βύρωνα Αττικής.



ΣΕ ΛΙΓΟ: Ζωντανά η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου

Την Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου εξ Αγίου Όρους θα υποδεχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα το Μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας,  στον Βύρωνα Αττικής.



Ζωντανά η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στις 17:00 μ.μ. η ψηφιακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας pemptousia.tv θα μεταδώσει την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου εξ Αγίου Όρους από το Μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στον Βύρωνα Αττικής.



Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου ο Επίσημος Εορτασμός για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Ιερώνυμου στην Αθήνα

 

Ο Επίσημος εορτασμός για την Αγιοκατάταξη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου θα λάβει χώρα στο Ιερό Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνα Αττικής παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ Βαρθολμαίου.



Καίγεται ξανά η Εύβοια: Μεγάλη πυρκαγιά στο Μετόχι Καρύστου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο Μετόχι Καρύστου Ευβοίας.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και σύμφωνα με το τοπικό σάιτ «EVIMA», η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3 τα ξημερώματα  Κυριακής  ανάμεσα στο Μετόχι και τον Αετό Καρύστου. Στο σημείο έσπευσαν επίγειες δυνάμεις και εθελοντές από την περιοχή.



Η Αθήνα υποδέχεται τον Άγιον Εφραίμ τον Κατουνακιώτη: Έρχεται απότμημα εκ των ι. Λειψάνων από τον Άθωνα