Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μεθυσμένος οδηγός



Κρήτη: 27 μήνες χωρίς αναστολή σε μεθυσμένο οδηγό λεωφορείου - Έκανε έφεση και έμεινε ελεύθερος

Ποινή φυλάκισης 27 μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε δικαστήριο  της Κρήτης στον οδηγό λεωφορείου που συνελήφθη μεθυσμένος χθες από αστυνομικούς στο Λασίθι. 

Σύμφωνα με το ekriti.gr, μετά την καταδίκη του, ο οδηγός μετά την ολοκλήρωση της δίκη στο αυτόφωρο δικαστήριο, έκανε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. 



Κρήτη: Αντιδράσεις για μεθυσμένο οδηγό λεωφορείου που μετέφερε μαθητές

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό με τον επαγγελματία οδηγό, που σε κατάσταση μέθης, έκατσε στο τιμόνι, μεταφέροντας μάλιστα μαθητές στην Κρήτη!

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, στο νομό Λασιθίου, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ελούντα – Άγιος Νικόλαος.



Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε δρομέα σε ημιμαραθώνιο

Ένας αθλητής από τη Βενεζουέλα έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος ένας 26χρονος, κατά τη διάρκεια ημιμαραθωνίου στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

 



Υπεύθυνος για τον θάνατο 22χρονου πιάστηκε να οδηγεί ξανά μεθυσμένος

Δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι, οδηγώντας μεθυσμένος, αφαίρεσε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου ο οδηγός, ο οποίος, ένα χρόνο πριν, είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, με θύμα έναν 22χρονο φοιτητή της Ιατρικής.