Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μετανιωμένος



Μετάνιωσε ο αδελφοκτόνος από τα Χανιά - Δε γλίτωσε την προφυλάκιση

Δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και οδηγήθηκε στη φυλακή ο 49χρονος που σκότωσε τον αδελφό του στην Ασή Γωνιά.

 



Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο σύζυγος - δολοφόνος της Κοζάνης

Στην κατάθεσή της η αδερφή της Ανθής Λινάρδου ανέφερε πως η άτυχη Ανθή ήθελε να χωρίσει από το 2012, όμως μέσα της πίστευε πως ο σύζυγός της θα αλλάξει, θα τη σέβεται και θα την προσέχει. «Τη μείωνε συστηματικά. Συνεχώς η Ανθή ήταν τραυματισμένη.»



Μπουτάρης: Έκανα παρατυπία, είπα τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε για τις δήλωσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της ΠΓΔΜ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καθώς αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

O κ. Μπουτάρης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκε στο ατυχές περιστατικό δηλώνοντας ότι έκανε παρατυπία. 



Μετανιωμένος δηλώνει ο Τραμπ για την αθυροστομία του

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε λύπη για δηλώσεις που «μπορεί να έχουν προκαλέσει προσωπικό πόνο» σε μια προσπάθεια να φρενάρει τον δημοσκοπικό κατήφορο των δημοσκοπήσεων.



Να δει τα παιδιά του ζητά από τη φυλακή ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης

Ο συζυγοκτόνος, Αναστάσιος Τσιουχάρας, ο οποίος έπνιξε και έθαψε σε χωράφι της οικογένειας την 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών του, Ανθή Λινάρδου, ανέφερε στον δικηγόρο του Άδωνη Κουλιούφα ότι θέλει να μιλήσει με τα παιδιά του.



Μετανιωμένος εμφανίζεται ο άντρας της Ανθής από το Βελβεντό

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης παραβρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ανθής Λινάρδου κα Σαββίδου Παρασκευή καθώς επίσης και ο δικηγόρος του συζύγου της, κ.