Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 -

μετάλλιαΝέα μετάλλια σε απόστρατο ταξίαρχο που τα έχασε στις φλόγες στο Μάτι

Τα νέα του μετάλλια παρέλαβε σήμερα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Ελευθέριος Κοντογιάννης, του οποίου τα μετάλλια και οι διαμνημονεύσεις που του είχαν απονεμηθεί κατά τη σταδιοδρομία του καταστράφηκαν από τις φλόγες κατά τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους.10ήμερο εθνικής υπερηφάνειας!

10ήμερο εθνικής υπερηφάνειας ήταν αυτό που μας πέρασε, στα μέσα του Αυγούστου! Χαρακτηρίζεται ως τέτοιο, γιατί η χώρα μας μετά από μια ανείπωτη τραγωδία(βλ.Πού αφιέρωσαν τα μετάλλια Στεφανίδη – Κυριακοπούλου

Χαρούμενες και ενθουσιασμένες από την επιτυχία τους να ανεβούν στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου ήταν μετά τον αγώνα τους στο επί κοντώ οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.Η δήλωση Κουτσούμπα για τις επιτυχίες της Άννας Κορακάκη

«Θερμά συγχαρητήρια τόσο για τα 2 μετάλλια που κατέκτησες, όσο και για το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό των 10 μέτρων, στο παγκόσμιο κύπελλο.

 Athens Eurolymp: Σάρωσαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι τα μετάλλια

Τρίτη μέρα του 28ου ATHENS EUROLYMP WEEK και η άπνοια δεν επέτρεψε στους διοργανωτές να ξεκινήσουν τις ολυμπιακές κατηγορίες. Ιστιοδρομίες πραγματοποιήθηκαν μόνο για τις διεθνείς κατηγορίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν, και τις παραολυμπιακές.

Οι Ελληνες ιστιοπλόοι σάρωσαν τα μετάλλια στις διεθνείς κατηγορίες και τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα: πρεμιέρα με τέσσερα μετάλλια και πανελλήνιο ρεκόρ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκαναν οι Έλληνες αθλητές της κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IPC που φιλοξενείται στο Μέξικο Σίτι.

Ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός για την ελληνική αποστολή, που συμμετέχει στη διοργάνωση με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.