Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

μεσος



"Ζεστός" για Οφόε ο Ολυμπιακός

Ο Οτζίτζα - Οφόε για τον οποίο είχε γίνει για πρώτη φορά λόγος στις αρχές Ιουνίου, όχι μόνο είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά ο σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο Χάσι εμφανίζεται όλο και πιο «ζεστός» για την περίπτωσή του.



Φορολογικές δηλώσεις 2017: Πόσος είναι ο μέσος φόρος στα νέα εκκαθαριστικά

Απρόθυμοι να υποβάλλουν τη φετινή φορολογική δήλωση είναι προς το παρόν οι φορολογούμενοι. Αν και βρισκόμαστε μόλις 35 ημέρες πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, μόλις το 205 των φορολογούμενων έχει εκπληρώσει τη σχετική φορολογική υποχρέωση.



Στα 396,67 ευρώ ο μέσος μισθός στη μερική απασχόληση τον Απρίλιο

Στα 396, 67 ευρώ ανέρχεται ο μέσος μισθός στη μερική απασχόληση με το ημερομίσθιο να φτάνει τα 23,84 ευρώ, ενώ για τους ασφαλισμένους με πλήρη απασχόληση στο σύνολο των κοινών επιχειρήσεων ο μέσος μισθός είναι 1.181,73 ευρώ με μέσο ημερομίσθιο τα 51,61 ευρώ, όπως προέκυψε από την επεξεργασία των «Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων» (ΑΠΔ) που υποβλήθηκαν στο ΙΚΑ για τον Απρίλιο του 2016 και



Κατά 2,5% θα αυξηθεί ο μέσος πραγματικός μισθός σε παγκόσμιο επίπεδο το 2016

Ο μέσος πραγματικός μισθός σε παγκόσμιο επίπεδο το 2016 θα αυξηθεί κατά 2,5%, καθώς η βουτιά των τιμών του πετρελαίου έχει ωθήσει τον πληθωρισμό πολύ χαμηλότερα, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας ανθρωπίνων πόρων Korn Ferry Hay Group.