Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΜΕΣΑ



Σε πλήρη ακινησία τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά

Ταλαιπωρία περιμένει την Πρωτομαγιά τους επιβάτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, των λεωφορείων, τον τρόλεϊ αλλά και των τρένων. 



Προσπάθησε να ξεπαρκάρει και... βρέθηκε μέσα σε κατάστημα - Φωτο

Ένας λάθος χειρισμός μίας νεαρής οδηγού στον Λαγκαδά ήταν η αιτία που κατά την προσπάθειά της να ξεπαρκάρει έριξε το αυτοκίνητο σε βιτρίνα καταστήματος μπαίνοντας κυριολεκτικά μέσα στο μαγαζί με το αυτοκίνητό της...



Δεν ισχύει ο δακτύλιος τη Δευτέρα, λόγω της απεργίας στα μέσα μεταφοράς

Δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος) την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.



Πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες τα Μέσα Μεταφοράς

Σε εορταστικούς ρυθμούς θα κινηθούν και τις επόμενες μέρες τα Μέσα Μεταφοράς. 

Συγκεκριμένα:

Στο μετρό σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 και στις δύο γραμμές η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 7 λεπτά μεταξύ 9:00 π.μ. – 17:00, και ανά 10 λεπτά τις άλλες ώρες.



Τι πρέπει να προσέχουμε στις συναλλαγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παράνομες και παραπλανητικές πρακτικές από προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στο Facebook, που εμφανίζονται ως προμηθευτές διαπίστωσε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, μετά από καταγγελίες που έκαναν καταναλωτές.



Σε στάση εργασίας σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Πως θα κινηθούν αύριο τα ΜΜΜ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Αθήνα έως τις 9 το πρωί και πάλι από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ προχωρούν σε στάσεις εργασίας ζητώντας αξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και καταγγέλλοντας απαξίωση των συγκοινωνιών λόγω της πολύωρης αναμονής των επιβατών στις στάσεις.

Τα τρόλεϊ κυκλοφορούν κανονικά.