Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μελος



ΜέΡΑ 25: Μέλος του κόμματος χτυπήθηκε στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου λάμψης

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, με δήλωσή του καταγγέλλει ότι μέλος της νεολαίας του κόμματος «τραυματίστηκε αφού χτυπήθηκε στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε αιμόφυρτη κατάσταση, κατά τη διάρκεια της πορείας των φοιτητών έναντι των μνημονιακών εκτρωμάτων που προωθεί η κυβέρνηση στον χώρο της παιδείας» και προσθέτει:



Ξαναδικάζεται το στέλεχος του Ρουβίκωνα για την ανάρτηση στο Facebook

Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του στελέχους του Ρουβίκωνα για τις απειλές, μέσω κοινωνικών δικτύων, περί «καψίματος» του τηλεοπτικού σταθμού και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, άσκησε η Εισαγγελία.

Έτσι, το στέλεχος  του Ρουβίκωνα θα δικαστεί εκ νέου στο Εφετείο.



Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών ο διαπρεπής αρχαιολόγος Μ. Η. Wiener

Ένα εξέχον μέλος της διεθνούς αρχαιολογικής κοινότητας, με πολύ σημαντικό ανασκαφικό έργο στη χώρα μας, τον πρώην πρόεδρο του Mycenaean Foundation Dr. Malcolm H.



Δεν φαντάζεστε το πρώτο δώρο που έλαβε η Meghan Markle ως μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Η 36χρονη αμερικανίδα μνηστή του πρίγκιπα της Ουαλίας Harry μπορεί να μην είναι ακόμη επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά το κοινό αυτό δώρο, προς την ίδια και τον μνηστήρα της, ήταν ένα από τα εκατοντάδες επίσημα δώρα που έλαβαν οι γαλαζοαίματοι της Βρετανίας κατά τη διάρκεια του 2017, σύμφωνα με τον κατάλογο με τα δώρα που δίνεται στη δημοσιότητα κάθε χρόνο από τα Ανάκτορα



Βενεζουέλα: Δολοφονήθηκε μέλος της Συντακτικής Συνέλευσης

Ένα μέλος της Συντακτικής Συνέλευσης της Βενεζουέλας, ενός σώματος με ευρείες εξουσίες τα μέλη του οποίου είναι αποκλειστικά υποστηρικτές του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, δολοφονήθηκε από έναν άγνωστο την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές και μετέδωσαν ΜΜΕ της χώρας.



Η Παλαιστίνη είναι πλέον μέλος της Ιντερπόλ - Αντιδράσεις από Ισραήλ

Μέλος της Ιντερπόλ έγινε η Παλαιστίνη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του παγκόσμιου Οργανισμού, μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη στο Πεκίνο, παρά τις αντιδράσεις του Ισραήλ. 

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε πως «το Kράτος της Παλαιστίνης και οι Νήσοι Σολομώντα είναι πλέον μέλη της Ιντερπόλ» έγραψε ο Οργανισμός στο twitter.