Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

μελων



Σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν

Την Δευτέρα, 25η Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στην έδρα αυτής, υπό την προεδρία του Σεβ. κ. Παντελεήμονος.



Επίσκεψη μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, οι Κύπριοι βουλευτές κ.Νίκος Τορναρίτης, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, και κ.Χριστάκης Τζιοβάνης, από το ΑΚΕΛ, οι οποίοι βρίσκονται στην Πόλη προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνελεύσεως.



Βρετανία: Συμμορία νάρκωνε και βίαζε ανήλικες - Καταδίκη των μελών σε 300 χρόνια

Σοκάρει η είδηση που αναφέρουν τα διεθνή μέσα, καθώς μια συμμορία ενεργούσε με βίαο τρόπο κατά ανήλικων γυναικών στη Βρετανία.

Μετά από γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν 461 άτομα, που κατηγορούνται ότι βίασαν 278 κορίτσια, ενώ εκκρεμούν 703 ακόμη καταγγελίες, σύμφωνα με το Skynews.



ΣΥΡΙΖΑ: Τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.



Τουρκία: Δέκα στελέχη του τραυματίστηκαν από πυρά, καταγγέλλει το HDP

Δέκα μέλη μιας αντιπροσωπείας στελεχών του Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), ανάμεσα τους και βουλευτές του κόμματος, τραυματίστηκαν την Τετάρτη στην πόλη Τσιζρέ, στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, από πυρά που δέχθηκαν καθώς προσπαθούσαν να διασώσουν πολίτες οι οποίοι είχαν τραυματιστεί νωρίτερα σε συγκρούσεις, ανέφεραν αξιωματούχοι και το κόμμα με ανακοίνωση του.