Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

ΜΕΙΚ ΑΠ



5 trick για μεγάλα χείλια

Τα μεγάλα, ζουμερά χείλια είναι ένα απο τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει κάποιος, όταν συναντάει μια γυναίκα. Και μάλιστα προσδίδουν φοβερή θηλυκότητα και ερωτισμό. Αν η ίδια η φύση δεν σας έχει... προικίσει με τέτοια χείλια, τότε υιοθετήστε τα 5 μυστικά τρικ που εφαρμόζουν οι make up artists, έχοντας απλώς λίγο χρόνο, τα καλλυντικά σας κι έναν καθρέφτη.



Πόσο συχνά και με ποιον τρόπο να καθαρίζετε τα βουρτσάκια του μέικ-απ

Τα αξεσουάρ του μέικ-απ είναι μία από τις πιο “ύπουλες” πηγές ερεθισμών και μολύνσεων στο δέρμα του προσώπου...

Τα βουρτσάκια, τα χτενάκια και άλλα συναφή αντικείμενα γεμίζουν με βακτήρια. Αυτά δεν απομακρύνονται σχεδόν ποτέ, αφού σπανίως φροντίζουμε να τα καθαρίζουμε όπως πρέπει.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα και τα βουρτσάκια



Το μεγάλο λάθος των γυναικών στο γυμναστήριο

Αν θες να διατηρήσεις το πρόσωπό σου καθαρό υπάρχει ένα beauty λάθος - ίσως το πιο σημαντικό- που οι περισσότρες κάνουμε ασυνείδητα ή μη στο γυμναστήριο και έχει σχέση με το makeup.

Γιατί μπορεί να μη βάφεσαι υπερβολικά, όμως ακόμη και η λίγη ποσότητα makeup στην επιδερμίδα είναι ικανή να δημιουργήσει πολλά προλήματα βραχυπρόσθεσμα ή μακροπρόσθεσμα...



Γιατί πρέπει να αφαιρείτε το μέικ απ το βράδυ

Στις πιο πολλές γυναίκες σίγουρα έχει συμβεί τουλάχιστον μία φορά να γυρίσουν στο σπίτι από κάποια έξοδο τόσο κουρασμένες, ώστε να μην έχουν το κουράγιο και την υπομονή να βγάλουν το μεϊκάπ από το πρόσωπό τους.



Ο σωστός τρόπος καθαρισμού πινέλων μακιγιάζ

Τα πινέλα του μέικ-απ είναι από τις κύριες πηγές ερεθισμών και μολύνσεων στο δέρμα του προσώπου.

Τα βουρτσάκια, τα χτενάκια και άλλα συναφή αντικείμενα γεμίζουν με βακτήρια, τα οποία δεν απομακρύνονται σχεδόν ποτέ, αφού σπανίως φροντίζουμε να τα καθαρίζουμε όπως πρέπει.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα και τα βουρτσάκια



Τι θα πάθετε άμα δεν αφαιρέσετε το μακιγιάζ

Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν το δέρμα τους, ειδικά όταν βάφονται. Στις περισσότερες όμως έχει τύχει έστω και μία φορά να μην ξεβαφτούν μετά από κάποια έξοδο, αφού είναι κουρασμένες.